Przekąska z ciastek Kruszyny
Zakąska wg Magdy Basset
Zrobiłam zakąskę z ciasteczek Kruszyny, która świetnie się sprawdziła. Ciasto pokrojone w małe trójkąty, na każdym kawałek plasterka gruszki i pół łyżeczki skruszonego sera gorgonzola. Piec w bardzo gorącym piecu aż ciasto wygląda na upieczone. Podać cieple. W tym przypadku oczywiście ominąć dżem i cukier puder :)
Sprawdzić tym bardziej.
Zrobiłam zakąskę z ciasteczek Kruszyny, która świetnie się sprawdziła. Ciasto pokrojone w małe trójkąty, na każdym kawałek plasterka gruszki i pół łyżeczki skruszonego sera gorgonzola. Piec w bardzo gorącym piecu aż ciasto wygląda na upieczone. Podać cieple. W tym przypadku oczywiście ominąć dżem i cukier puder :)
Sprawdzić tym bardziej.
Comments
Post a Comment